Voorwaarden materiaal van derden

Voorwaarden materiaal van derden


Bijdragen van derden, bijvoorbeeld van fotografen en modellen zijn altijd van harte welkom.

Wel heb ik een paar voorwaarden voor plaatsing.

1. In de Jetje en de Jetjeplus plaats ik in principe alleen foto's met vrouwelijke modellen van goede kwaliteit. Dus geen selfies of vakantiekiekjes maar foto's die door een fotograaf zijn gemaakt.

2. Plaatsing is gratis. Wel heb ik het recht om een grotere inzending over meerdere uitgaven te verdelen. Een toelichting of andere tekst bij de foto's wordt op prijs gesteld.

3. Afhankelijk van de aard van de foto's zullen deze in de Jetje of de Jetjeplus worden geplaatst. De keuze is daarbij aan ondergetekende.

4. Ik stel een donatie op prijs om mijn kosten te drukken maar verplicht is dat nooit.

5. Onregelmatig zal er een speciale uitgave komen naast de normale Jetje met foto's van mannelijke modellen. Deze "Jetje-M" wordt in de normale Jetje aangekondigd. Deze "Jetje-M" moet onregelmatig zijn omdat hij volledig afhankelijk is van aangeleverd materiaal. En dat komt nu eenmaal onregelmatig binnen. Er moeten dus voldoende inzendingen zijn wil er een nieuwe Jetje-M kunnen verschijnen.

6. Ook bij "Jetje-M" geldt dat alleen goede kwaliteit foto's worden geplaatst van uitsluitend als zodanig werkzaam zijnde mannelijke modellen. Geen selfie van iemand die zichzelf "model" noemt.

7. De inzender garandeert dat het ingezonden materiaal vrij van rechten is dan wel dat alle rechten bij de inzender liggen.

8. De uiteindelijke beslissing of foto's geplaatst worden ligt uitsluitend bij mij. Inzending van materiaal verplicht mij nooit om het te plaatsen. Ik ben daarover aan niemand verantwoording schuldig

9. Door inzending van materiaal gaat de inzender volledig met deze voorwaarden akkoord.

Lisse, maart 2019
Henriëtte Sibie