De "Jetje" staat ook voor jou open

De "Jetje" staat open voor derden


Elders op dit blog is uitgelegd dat de "Jetje" geen commerciële achtergrond heeft maar meer ideëel van achtergrond is. Zeg maar een "non-profit"-opzet. Met andere woorden, de "Jetje" gaat niet voor het grote geld zoals veel andere andere partijen in de wereld van de beeldende kunst en wat daar omheen hangt.

Bijdragen van derden zijn van harte welkom

Bijdragen van derden moeten daar natuurlijk in passen. De "Jetje" en de ervan afgeleide uitgaven staan volledig open voor allerlei vormen van bijdragen van derden. Denk aan foto's, advies, How-to verhalen, anecdotes, belevenissen etc.
Voor alle duidelijkheid: Ik hoef daar echt niet op te staan

Daarnaast ken ik bij de "Jetje" meerdere advertentiemogelijkheden. Die zijn in principe gratis en zonder verdere verplichtingen.

De voorwaarden vindt je [hier] verder uitgewerkt en hoe je iets in kunt zenden vindt je [hier].

Compleet aanleveren is wel zo prettig

Uw bijdrage kan variëren van een kleine rubrieksadvertentie tot een advertorial van meerdere pagina's. Kortom, ook daar ben ik soepel in. Wel moet alles compleet worden aangeleverd zodat ik het direct over kan nemen en het in het blad plaatsen zonder van alles uit te moeten gaan zoeken.

Een donatie zou ook wel leuk zijn

Is er voor jou een commercieel belang aan plaatsing verbonden? Dat is geen probleem. Maar dan wordt een kleine donatie voor het dekken van de kosten natuurlijk wel op prijs gesteld. Bedenk dat hoe dikker de "Jetje" wordt, bijvoorbeeld door jouw bijdrage, hoe hoger de kosten voor bandbreedte voor mij worden. De hoogte van de donatie is verder geheel aan jou.

Ik heb geen prijslijst. Ik ben geen commercieel bedrijf. Voor mij is dit gewoon een uit de hand aan het lopende hobby.

De gegevens voor het overmaken van een donatie vind je in de rubriek "colofon" die in elke aflevering van "Jetje" is terug te vinden.